Tube 2040 ACI

 

Akár 120 bála/óra teljesítmény, akár 50 % fóliamegtakarítás mellett!

 

  Az 1993 óta gyártott Tube 2040 ACI bálasor-csomagolót,szenázsbálák hatékony és biztonságos fóliázására fejlesztette ki az ELHO.

  A gép bármilyen körülmények között kiválóan üzemeltethető és egyaránt alkalmas körbálák és szögletes bálák csomagolására. A Tube 2040 nagyon megbízható és tartós konstrukció. A befóliázott bálasor közvetlenül a talajra érkezik a gépről, a megfelelő szögben.

 A Tube2040 saját hidraulikarendszerrel szerelt, két szivattyúval,változtatható fólia-átlapolással, fóliaszakadás érzékelővel.A számítógépes vezérlésnek köszönhetően, a Tube 2040 kezelése igen egyszerű. Az esetleges hiba, egy gyors teszt lefuttatásával azonosítható. A gépen nincs mechanikus kormányzóelem ami elhajolhatna, vagy eltörhetne,így a gép működtetése még biztonságosabb és hatékonyabb. A gép vezérlése teljesen automatikus. A fóliázás a bála fóliázóasztalra kerülésével (vagy a vezérlőpanelről kézi indítással)elkezdődik.Ha a bálák adagolása folyamatos, óránként 120 bála csomagolása lehetséges.

Alapkivitelben a gép három fólia-előfeszítővel  szerelt. A gép egyszerű kezelése, megbízható működése mellet fontos érv a költségek jelentős csökkenése.

 A Tube 2040 használatával a felhasznált fólia mennyisége akár 50%-kal csökkenthető, így a gépbe fektetett költség rövid időn belül megtérül.

 

Műszaki adatok:

 

Vezérlés - automata infravörös távirányítás

Teljes hossz - munkahelyzetben: 6,8 m

Teljes hossz - szállítási helyzetben: 6,0 m

Szélesség: 3 m

Magasság: 3 m

Bála átmérő: 1,2 - 1,6 m

Szögletes bála - magasság×szélesség : 1,6 - 1,4

Körbála max. súly: 1000 kg

Szögletes bála max. súly: 850 kg

Alu előfeszítő, db×fólia szélesség: 3×750 mm

Fóliarétegek száma: állítható

Első tengely hidraulikusan kormányzott

Rámpa emelése szállítási helyzetbe: hidraulikus

Fék - front kerekeken: széria

4 db támasztógörgő a rámpa oldalain

Lombardini 16 LE teljesítményű diesel erőforrás

Abroncsméret: 360/65-16

Önsúly: 2800 kg

pageup