TR300

  A minőségi szálastakarmány előállításához alapvetően hozzátartozik a tiszta és fertőzésmentes rend létrehozása. Az ELHO, több évtizedes tapasztalatai alapján gyártja vízszintes rotoros rendszerű rendforgatóit, melyek a legbiztonságosabb megoldást nyújtják ehhez.

  A TR sorozat gépei egyaránt alkalmasak rend forgatására, terítésére, átrakására és összesítésére.

Ideális választás lehet kisebb területen gazdálkodóknak, vagy ahol elengedhetelen az extra tisztaságú takarmány előállítása( pl: tejelő állatok, lótartás).

 Egy szellős, szennyeződésmentes rendben, a baktérium fertőzés kialakulásának esélye töredéke a hagyományos rendszerekkel létrehozottakhoz képest.

  Alkalmasak emellett pl. leázott szalmarendek átforgatására is.

 

  A gépek 6 - 16 km/óra munkasebesség mellett ( termény mennyiségétől, állagától függően) is nagy tisztaságú, szellős rendet alakítanak ki.

 A nagy átmérőjű és áteresztőképességű rotor, jól szellőző, magas, gyorsan száradó, jól bálázható rendet képez.

 A rotorokon elhelyezett sodróujjak teljesen átforgatják  a terményt, amely elősegíti a minőségi és higiéniai szintet extrém magasan tartani.

 A kettős rugós ujjak huzallal biztosítottak, így törés esetén sem kerülnek a terménybe. A feldobó mozgatásnak köszönhetően, a terményben előforduló szennyeződések menyisége(kő,föld,trágya) minimálisra lecsökken.

 Nagy rotorfordulatnál, a sodrótüskék felsértik a növény felületét, ami elősegíti a gyorsabb száradást, ezzel a magasabb minőséget és gazdaságosabb betakarítást.

 A gép rendkívül egyszerű felépítése és magas minőségű kidolgozása, hosszú távon is problémamentes, megbízható működtetést biztosít.

 Kis teljesítményű traktorral is extra minőséget produkálhat.

 A szériatartozék terelőlapok felhelyezésével, bálázható szűkitett rend képezhető.

 

 

 

 

 

TípusTR 220TR 300
Munkaszélesség (m)2.23
Szállítási szélesség (m)2.83.2
Hossz (m)22.2
Rotor átmérő(cm)10098
Sodrótüskék száma (db)7563
Abroncs8×8.5-88×8.5-8
Önsúly (kg)590550
pageup