NM 2400 VCR / NM 2800 VCR / NM3200VCR

Az ELHO szársértős kaszái a gyártó összes fontos műszaki kiegészítőjét tartalmazzák.
 
 A központi csapon függesztett vágóegység egyenletes és pontos talajkövetést biztosít.
  A magas kialakítású váz, nagy átömlési keresztmetszetet biztosít, nagy mennyiségű takarmány betakarításakor.
 Az ELHO, kaszahajtásait, saját konstrukciós igényei szerint, erősített kivitelben gyártatja (Comer).Az erősített hajtómű tehermentesítését nagyszilárdságú profilokból hegesztett segédváz biztosítja, erősített csúszólemezekkel, és szélső csúszótalpakkal.A csúszótalpak két fokozatban állíthatók, ezzel és a vágórész szögének állításával a vágásmagasság széles tartományban állítható.
 Az új fejlesztésű hordozókeretnek köszönhetően a vágóegység szállításkor 120 fokban felcsukható igy a gép súlypontja a traktor középvonalába kerül. Emiatt a gép kisebb tömegű traktorokon is használható.
  A Hydro Balance, hidro-pneumatikus tehermentesítő és csillapító rendszer biztosítja hogy a talajkövetés a legjobb legyen. A rendszer nyomásának állításával a csillapítás/tehermentesítés mértéke egyszerűen igazítható az adott terület tulajdonságaihoz.  
  Mechanikus  ütközésbiztosítás - automata visszatérítéssel -  védi a vágóegységet és a szársértőt, az esetleges akadályok okozta sérülésektől.
  Gumihengeres szársértő: A poliurethan bevonatos profilhengerek kiméletes és hatékony szársértést biztosítanak lucerna vagy egyéb érzékenyebb növények kaszálásakor. A hengerek rügós előfeszítésűek, távolságuk 5-55 mm között fokozatmentesen állítható, ezzel különböző mennyiségű terménynél is egyformán hatékony szársértést érhet el.
   A profilos gumihengerekkel szerelt kaszák különösen alkalmasak lucerna,rozs, pillangósok,stb. betakarítására.
   Az összehangolt erőátvitelnek köszönhetően, a hengerek nem érintkeznek egymással, így nem károsítják a növények érzékenyebb részeit.
  A hosszú szársértőkamra, a szabadon mozgó szársértő egység, a kovácsolt acél ütőujjak és az állítható ellentartó, jól formázott, magas és gyorsan száradó rendet alakítanak ki.
  A vágórész hidraulikus kiemelése gyors fordulókat, gyorsabb betakarítást biztosít.

 

TípusArrow NM 2400VCR NM 2800VCR
Munkaszélesség (cm)240280
Szállítási szélesség (cm)250250
Hydro-Balance hidraulikus tehermentesítésszériaszéria
Vágótárcsák száma (db)67
Vágótárcsák fordulata (1/p.)31003100
Behajtó fordulat (1/p.)5401000
Teljesítményigény(kW)50-8060-90
Önsúly(kg)10501150
pageup