Arrow 3200C / Arrow 3700C - ütőujjas szársértővel

  Az ELHO vontatott kaszái, nagy területteljesítmény mellett, kiváló vágási minőséget garantálnak! 

  Az Arrow 3200/3700, az ELHO új fejlesztésű vontatott kaszája, amely egyesíti az ELHO hagyományosan kiváló minőségét és kezelési tulajdonságait, a legkorszerűbb technikai fejlesztésekkel.

  A szársérő rotor egyenes, kovácsolt acél lengőujjakkal szerelt, rugó-előfeszítésű ellentámasztó rúddal. Ezzel a megoldással, a száradási folyamat bizonyíthatóan a leggyorsabb. A nagy, állítható terelőlapok és a különösen nagy szársértő kamra, megtörik és megforgatják a terményáramot lefelé, azért hogy a képződő rend a lehető legmagasabb, egyenletes, és szellős legyen a gyors száradás érdekében.

   A kisméretű szárnyak a szársértő kamra tetejének közepén szintén lehetővé teszik a rend formájának beállítását, aminek a második és harmadik betakarítás során van jelentősége. Az egyenletes és tiszta rend létrehozása, alapvető követelmény a magas minőségű takarmány előállításakor.

- Az alacsony profilú, ovális tárcsák és a megfelelően kialakított csúszólemezek biztosítják a tiszta és pontos vágást.A szélső csúszótalpak magassága két fokozatban állítható.

- Az Arrow 3200/3700, az ELHO által fejlesztett HydroBalance hidro-pneumatikus tehermentesítő rendszerrel szerelt, ami garantálja hogy a vágórész pontosan tartsa a beállított vágásmagasságot és a termény tiszta maradjon.

  A Hydro Balance csillapítás beállítása igazán egyszerű.A kívánt csillapítási alapérték beállítása egy kézi tárcsával lehetséges ,ami a nyomásjelző óra alatt található. A beállítható csillapítási értékek leolvashatók a nyomásmérő alapkeretén elhelyezett táblázatról. Például, ha köves területen dolgozik, a csillapítás mértéke munkavégzés közben is állítható, a traktor hidraulikájának használatával.

   A tarlómagasság állítása kényelmesen,a gép egy oldalán elvégezhető.

  A széles és magas szársértő kamra kiváló terített rendet is képes létrehozni. Az új fejlesztésű, V alakú hordozókereten van a vonórúd fordulási pontja, aminek kialakítása egyenletes erőátviteli körülményeket biztosít a hajtásláncnak. A fordítóhenger csatlakoztatása gyors, kis sugarú fordulásra is képessé teszi a gépet.

  A hordozókeret kialakítása miatt a gép a  traktor jobb és bal oldalán is tud kaszálni.

Az első hajtómű fordításával állíthatja a behajtó fordulatot 540 vagy 1000 1/perc fordulatra.

  Az összehajtható vonórúddal, a gép téli tárolása sem igényel sok helyet. Az első burkolatok könnyen mozgathatók és megfelelő körülményeket biztosítanak javítás vagy karbantartás esetén. A magas hordozókeret nagy mozgásteret biztosít a vágórésznek.Emiatt a vágórész magasra kiemelhető a terület végéi fordulóknál, így még a magasabb rendek sem keverednek.A vonórúd hosszát úgy tervezték hogy a vágórész közelebb kerüljön a traktorhoz.

  Minden vontatott ELHO kasza vonórúdja nagy szilárdságú szelvényekből készül. A hajtás elemeit és a csapágyazásakat úgy tervezték, hogy ellenőrzésük és kenésük egyszerű legyen. Az Arrow 3200/3700 vontatott kasza alapkivitelben 380/55-17 méretu, alacsony profilú kerekekkel kerül forgalomba. A vágótárcsák, késcsere során egy célszerszámmal biztonságosan rögzíthetők.

Opciósan rendelhetők az ELHO SideFlow gumihevederes rendrehordóval.

 

 

TípusArrow 3200T3700 T
Munkaszélesség (cm)320370
Szállítási szélesség (cm)310350
Hydro-Balance hidraulikus tehermentesítésszériaszéria
Vágótárcsák száma (db)89
Vágótárcsák fordulata (1/p.)31003100
Behajtó fordulat (1/p.)540/1000540/1000
Szársértő rotor szélessége(cm)25052505
Szársértő rotor kovácsolt acél ütőujjakkalszériaszéria
Ellenkésszériaszéria
Traktor tömeg igény(kg)Min.2700Min.3000
Önsúly(kg)21002300
Rend szélesség(cm)70-14070-140

Arrow 3200P Roller - gumihengeres szársértővel

  Az ELHO vontatott kaszái, nagy területteljesítmény mellett kiváló vágási minőséget garantálnak.

  Az Arrow 3200R, az ELHO új fejlesztésű vontatott kaszája, amely egyesíti az ELHO hagyományosan kiváló minőségét és kezelési tulajdonságait, a legkorszerűbb technikai fejlesztésekkel.

  A nagy, állítható terelőlapok és a különösen nagy szársértő kamra, megtörik és megforgatják a terményáramot lefelé, azért hogy a képződő rend a lehető legmagasabb, egyenletes, és szellős legyen a gyors száradás érdekében. A kisméretű szárnyak a szársértő kamra tetejének közepén szintén lehetővé teszik a rend formájának beállítását, aminek a második és harmadik betakarítás során van jelentősége. Az egyenletes és tiszta rend létrehozása, alapvető követelmény a magas minőségű takarmány előállításakor.

  Az alacsony profilú, ovális tárcsák és a megfelelően kialakított csúszólemezek biztosítják a tiszta és pontos vágást.

  Az Arrow 3200R, az ELHO által fejlesztett HydroBalance hidro-pneumatikus tehermentesítő rendszerrel szerelt, ami garantálja hogy a vágórész pontosan tartsa a beállított vágásmagasságot és a termény tiszta maradjon. A Hydro Balance csillapítás beállítása igazán egyszerű.A kívánt csillapítási alapérték beállítása egy kézi tárcsával lehetséges, ami a nyomásjelző óra alatt található. A beállítható csillapítási értékek leolvashatók a nyomásmérő alapkeretén elhelyezett táblázatról. Például, ha köves területen dolgozik, a csillapítás mértéke munkavégzés közben is állítható, a traktor hidraulikájának használatával.

  A tarlómagasság állítása kényelmesen,a gép egy oldalán elvégezhető.

  A széles és magas szársértő kamra kiváló terített rendet is képes létrehozni.A fordítóhenger csatlakoztatása gyors, kis sugarú fordulásra is képessé teszi a gépet.Az összehajtható vonórúddal, a gép téli tárolása sem igényel sok helyet. Az első burkolatok könnyen mozgathatók és megfelelő körülményeket biztosítanak javítás vagy karbantartás esetén.

  A magas hordozókeret nagy mozgásteret biztosít a vágórésznek.Emiatt a vágórész magasra kiemelheto a terület végén,fordulóknál, így még a magasabb rendek sem keverednek.A vonórúd hosszát úgy tervezték hogy a vágórész közelebb kerüljön a traktorhoz. Minden vontatott ELHO kasza vonórúdja nagy szilárdságú szelvényekből készül.

A hajtás elemeit és a csapágyazásakat úgy tervezték, hogy ellenőrzésük és kenésük egyszerű legyen.A vágótárcsák, késcsere során egy célszerszámmal biztonságosan rögzíthetők

 

Típus2400 T R3200 T R
Munkaszélesség (cm)240320
Szállítási szélesség (cm)280300
Hydro-Balance hidraulikus tehermentesítésszériaszéria
Vágótárcsák száma (db)68
Vágótárcsák fordulata (1/p.)31003100
Behajtó fordulat (1/p.)1000/5401000/540
Szársértő rotor szélessége(cm)17502505
Szársértő rotor gumihengerekkelszériaszéria
Traktor teljesítmény igény60-90 kW70-100kW
Önsúly(kg)16001970

Kérjen ajánlatot!

*-al jelölt mezők kötelezőek!